Woocommerce development

Wij van ART4WP leveren voordelige Woocommerce webshops van zeer hoge kwaliteit. Waar Prestashop en Magento meestal te groot en te zwaar zijn, biedt Woocommerce voor de meeste MKB-bedrijven in Nederland de perfecte oplossing. Woocommerce laat zich makkelijk aanpassen. Ook zijn er veel gratis plugins beschikbaar en is het een vrij licht softwarepakket om te hosten. Hierdoor heeft u lagere serverkosten. Een ander bijkomend voordeel is dat Woocommerce gebruikmaakt van de functionaliteiten van WordPress, waardoor het makkelijker is om uw webshop hoog in de zoekmachine weg te zetten en ook te combineren is met uw bedrijfspagina! ART4WP heeft zeer veel ervaring in Woocommerce en helpt u graag aan een goedwerkende webshop. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis. Elke specialist heeft ruime ervaring van meer dan 5 jaar in zijn vakgebied. Hierdoor kunnen wij razendsnel zien wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit Mexico. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar vanaf 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Onze communicatie verloopt veelal via de mail. Indien het nodig is om een telefonisch te overleggen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes. Dit betekent voor u dat u vrijwel direct antwoord krijgt op uw vragen. Meestal binnen een paar minuten en anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit Mexico, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven. Bij ons begint een op maat gemaakte webshop inclusief uniek design vanaf 650 Euro. (0% btw - dienst buiten de EU) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Zodra het design is goedgekeurd, kan er gestart worden met de ontwikkeling in Wordpress. Wanneer het design op de juiste wijze is vertaald, uploaden wij de site naar het development adres. Als klant kunt u rustig de tijd nemen om de webshop na te kijken en feedback te geven. Zodra alles is goedgekeurd, verplaatsen wij de website naar het domein van de klant. Het spreekt voor zich dat wij de klant ook graag helpen met het verder ontwikkelen van de webshop.

Het perfecte Resultaat

De afgelopen jaren hebben wij vele websites ontwikkeld, voor particulieren en resellers. Hieronder vindt u een kleine selectie van recent uitgevoerde projecten. Mocht u meer voorbeelden willen zien, neem dan gerust contact met ons op via de mail of via Skype.

ML Interieurbouw

Bekijk Case

Buro Van Oranje

Bekijk Case

Sloepenverhuur

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer u vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel hebt. Stuur ons dan gerust een bericht. Dit is altijd vrijblijvend en wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
ART4WP México
Ave. 23 Poniente Casa 2115 b
Frac. Zerezotla
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico