Woocommerce development

Wij van ART4WP leveren voordelige Woocommerce webshops van zeer hoge kwaliteit. Waar Prestashop en Magento meestal te groot en te zwaar zijn, biedt Woocommerce de perfecte oplossing voor de meeste MKB bedrijven in Nederland. Woocommerce laat zich makkelijk aanpassen, tevens zijn er een hoop gratis plugins beschikbaar en is het vrij licht software pakket om te hosten. (Lagere server kosten) Een ander bijkomend voordeel is dat Woocommerce gebruikt maakt van de functionaliteiten van WordPress, waardoor het makkelijker is om uw webshop hoog in de zoekmachine weg te zetten en tevens ook nog eens te combineren is met uw bedrijfspagina! ART4WP heeft zeer veel ervaring in Woocommerce en zou u graag helpen aan een goedwerkende webshop. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis, die ruime ervaring (+5 jaar en meer) heeft in zijn vakgebied. Hierdoor zien wij razendsnel wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Communicatie verloopt veelal via de mail, mocht het nodig zijn om een telefonisch overleg te plegen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes, wat inhoudt dat u direct antwoord krijgt op uw vragen, meestal binnen een paar minuten anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven. Bij ons begint een custom webshop inclusief uniek design vanaf 850 Euro. (0% btw - dienst buiten de E.U.) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Zodra het design goedgekeurd is kan er gestart worden met de ontwikkeling in Wordpress. Wanneer het design op de juiste wijze is vertaald, uploaden wij de site naar het development adres. De klant krijgt rustig de tijd om de website na te kijken en feedback te geven. Zodra alles is goedgekeurd, verplaatsen wij de website naar het domein van de klant. Het spreekt voor zich dat wij de klant ook graag helpen met het doorontwikkelen van de website.

Het perfecte Resultaat

Over de jaren hebben wij vele websites ontwikkeld, voor particulieren en resellers. Hieronder vindt u een kleine selectie van recent uitgevoerde projecten, mocht u meer voorbeelden willen zien kunt u via de mail contact met ons opnemen.

ML Interieurbouw

Bekijk Case

Buro Van Oranje

Bekijk Case

Sloepenverhuur

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft. Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
ART4WP México
Ave. 23 Poniente Casa 2115 b
Frac. Zerezotla
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico