Hoe wij Werken

Bij ART4WP vinden wij het heel belangrijk te luisteren naar de wensen van de klant. Via een speciale briefing werkt onze UX/Visual Designer een uniek concept voor u uit. In de briefing stellen wij u een aantal kernvragen over het project. Zoals wat is uw doelgroep en doel van uw website? Welk kleurschema wilt u gebruiken? Welke websites vindt u mooi? Daarnaast vragen wij naar eventueel andere belangrijke zaken die van belang voor u zijn. Hierdoor krijgen wij direct een goed beeld van wat u voor ogen heeft. Indien nodig kunnen we ook nog via Skype een overleg laten plaatsvinden. U krijgt meestal binnen 4 dagen een passend voorstel van ons. Na goedkeuring zetten wij het design om in code. Onze ervaren Frontend Developer zal uw design tot leven brengen!

Concept & Strategie

Op basis van onze speciale briefing met kernvragen, denken wij een uniek concept en strategie voor u uit. Afhankelijk van uw budget en wensen, onderzoeken wij eerst de verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een concurrentieonderzoek en/ of sleutelwoorden onderzoek enz. In dit proces vervult onze talentvolle UX/Visual Designer weer een belangrijke rol.

De laatste technologieën

Wij volgen voortdurend cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. webdesign, zoekmachine marketing etc. Zodoende werken wij dus altijd met de laatste technieken. We streven er altijd naar om een hoogstaand en interactief design te ontwikkelen, gericht op conversie. Dit doen wij o.a. aan de hand van Javascript Bibliotheken ( bijvoorbeeld GULP.JS / GRUNT.JS ) en tevens door optimaal gebruik te maken van SASS / HTML5 en CSS3 Development ( denk aan: bijvoorbeeld Bootstrap 4 ). Onze websites/ webshops zijn geoptimaliseerd om op een desktop, laptop, Ipad, tablet of mobiel te bekijken. Al onze diensten worden standaard responsive opgeleverd.

Een Kraakhelder Design

De naam ART4WP is een bewust gekozen naam. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed en mooi design is. In de jaren hebben wij veel onderzoek gedaan naar het gedrag van bezoekers. Afhankelijk van uw product ontwikkelen wij voor u een kraakhelder design, gericht op conversie. Wij positioneren de “Call ToAction" altijd op de juiste plekken!

Schone Code

Al onze Wordpress websites worden opgeleverd met schone code. Dit betekent dat wij geen gebruik maken van thema builders. Deze zijn namelijk zwaar en gebruikersonvriendelijk. Doordat wij met schone code werken, krijgt u altijd een snelwerkende website van ons. Dit heeft een gunstig effect op de resultaten in de zoekmachines en op bezoekers! Waar 70% van de "Wordpress bedrijven" in Nederland met te zware thema builders werken, krijgt u van ons een hoogstaande, opmaat gemaakte, website zonder overbodige codes en/ of plug-ins!

Het perfecte Resultaat

De afgelopen jaren hebben wij vele websites ontwikkeld, voor particulieren en resellers. Hieronder vindt u een kleine selectie van recent uitgevoerde projecten. Mocht u meer voorbeelden willen zien, neem dan gerust contact met ons op via de mail of via Skype.

Marktplaats Ruilen

Bekijk Case

Kidzzpoint

Bekijk Case

Lunch.nl

Bekijk Case

Factuur Systeem Cloudnota

Bekijk Case

Educatioo

Bekijk Case

Debugtool Website

Bekijk Case

Debugtool Systeem

Bekijk Case

Camping Delariviere

Bekijk Case

Burovanoranje

Bekijk Case

Broodje.nl

Bekijk Case

Bosscher

Bekijk Case

Antosbouw

Bekijk Case

Reviewexperts

Bekijk Case

Xs2law.com

Bekijk Case

Tierelantijn

Bekijk Case

Sprangbv

Bekijk Case

Learngorilla

Bekijk Case

Fishguppy.nl

Bekijk Case

Antondegruyl

Bekijk Case

Linkbuilding Systeem

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer u vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel hebt. Stuur ons dan gerust een bericht. Dit is altijd vrijblijvend en wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
ART4WP México
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico