Hoe wij Werken

Bij ART4WP vinden wij het heel belangrijk te luisteren naar de wensen van de klant. Via een speciale briefing werkt onze UX/Visual Designer voor uw een uniek concept uit. In de briefing worden kernvragen gesteld over het project. Zoals wat is uw doelgroep en doel van uw website, welk kleur schema, welke websites u mooi vindt en eventueel nog andere belangrijke zaken die van belang kunnen zijn. Hierdoor krijgen wij al direct een goed beeld wat u voor ogen heeft. Indien nodig kan er ook overleg via Skype plaatsvinden. U krijgt meestal binnen 4 dagen een passend voorstel van ons, bij goedkeuring zetten wij dit design om in code. Onze ervaren Frontend Developer zal u design tot leven brengen!

Strategie & Concept

Door middel van onze speciale briefing met kernvragen, wordt een uniek concept en strategie voor uw uitgedacht. Afhankelijk van het budget en uw wensen, onderzoeken wij eerst wat mogelijk is en wat niet. Denk o.a. concurrentie en of sleutelwoorden onderzoek enz. . In dit proces vervult ook onze talentvolle UX/Visual Designer weer een belangrijke rol.

De laatste technologieën

Wij volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelen op het gebied van o.a. webdesign, zoekmachine marketing etc. . Zodoende werken wij dus met de laatste technieken en proberen altijd een hoogstaand interactief design te ontwikkelen gericht op conversie. Dit doen wij o.a. aan de hand van Javascript Bibliotheken ( denk aan : GULP.JS / GRUNT.JS ) en tevens optimaal gebruik te maken van SASS / HTML5 en CSS3 Development ( denk aan: bijvoorbeeld Bootstrap 4 ). Onze websites / webshops zijn dus te bezichtigen op zowel P.C. , Laptop , Ipad , Tablet en Mobiel en worden dus standaard responsive opgeleverd.

Een Kraakhelder Design

De naam ART4WP is een bewust gekozen naam. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed en mooi design is. In de jaren hebben wij veel research gestoken in het gedrag van bezoekers. Afhankelijk van uw product wordt er een kraakhelder design ontwikkeld gericht op conversie. Dit houdt in "The Call To Action" gepositioneerd op de juiste plekken!

Schone Code

Al onze Wordpress website worden opgeleverd met schone code. Dit houdt in dat wij maken geen gebruik van thema builders, welke zwaar en gebruikersonvriendelijk zijn. Doordat wij met schone code werken krijgt u van ons een snelle website, welke een gunstig effect heeft op de resultaten in de zoekmachines en bezoekers! Waar 70% van de "Wordpress bedrijven" in Nederland met te zware thema builders werken, krijgt u van ons een hoogstaande op maat gemaakte website zonder overbodige code en -plugins!

Het perfecte Resultaat

Over de jaren hebben wij vele websites ontwikkeld, voor particulieren en resellers. Hieronder vindt u een kleine selectie van recent uitgevoerde projecten, mocht u meer voorbeelden willen zien kunt u via de mail contact met ons opnemen.

ML Interieurbouw

Bekijk Case

Buro Van Oranje

Bekijk Case

Sloepenverhuur

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft. Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
ART4WP México
Ave. 23 Poniente Casa 2115 b
Frac. Zerezotla
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico