Visual design & Branding development

Onze designs dragen bij aan het succes van uw merk / onderneming. (Branding development) Wij zijn erg gedreven en ervaren in ons werk. Wij zullen uw merk / onderneming de uitstraling geven die het verdiend. Aan de hand van onze speciale briefing zullen wij met kernvragen het doel en de middelen in beeld brengen. Aan de hand daarvan gaan wij een design uitdenken, welke gericht zal zijn op conversie en resultaat. Wij houden hierbij ook rekening met mobiel, omdat in dit mobiele tijdperk de mobiel steeds meer belangrijk aan het worden is als het gaat om conversies. Via onderzoek is het ook mogelijk uw design in de toekomst door te ontwikkelen. Wij maken hierbij gebruik van speciale software. U kunt bij ons terecht voor een compleet nieuwe huisstijl, logo ontwerp, brochure werk en of een nieuw design voor uw website.

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis. Elke specialist heeft ruime ervaring van meer dan 5 jaar in zijn vakgebied. Hierdoor kunnen wij razendsnel zien wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar vanaf 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Onze communicatie verloopt veelal via de mail. Indien het nodig is om een telefonisch overleg te plegen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes. Dit betekent voor u dat u vrijwel direct antwoord krijgt op uw vragen. Meestal binnen een paar minuten en anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven.

Prijzen voor design:

Homepage design: 110 euro
Styling van pagina: 120 euro
Extra pagina: 45 euro
Logo werk: 75 euro
Huisstijl: 150 euro
Visitekaartjes: 35 euro

(0% btw - dienst buiten de E.U.)

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Wij maken gebruik van Invision om onze designs aan de klant te tonen. Voor iedere design bieden we twee rondes voor wijzigingen aan. Via een programma kan de klant aangeven wat er precies veranderd moet worden aan het design.

Het perfecte Resultaat

De afgelopen jaren hebben wij vele websites ontwikkeld, voor particulieren en resellers. Hieronder vindt u een kleine selectie van recent uitgevoerde projecten. Mocht u meer voorbeelden willen zien, neem dan gerust contact met ons op via de mail of via Skype.

Marktplaats Ruilen

Bekijk Case

Kidzzpoint

Bekijk Case

Lunch.nl

Bekijk Case

Factuur Systeem Cloudnota

Bekijk Case

Educatioo

Bekijk Case

Debugtool Website

Bekijk Case

Debugtool Systeem

Bekijk Case

Camping Delariviere

Bekijk Case

Burovanoranje

Bekijk Case

Broodje.nl

Bekijk Case

Bosscher

Bekijk Case

Antosbouw

Bekijk Case

Reviewexperts

Bekijk Case

Xs2law.com

Bekijk Case

Tierelantijn

Bekijk Case

Sprangbv

Bekijk Case

Learngorilla

Bekijk Case

Fishguppy.nl

Bekijk Case

Antondegruyl

Bekijk Case

Linkbuilding Systeem

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer u vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel hebt. Stuur ons dan gerust een bericht. Dit is altijd vrijblijvend en wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
ART4WP México
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico