WordPress Development

Wij van ART4WP doen altijd ons best om iets bijzonders te maken voor onze klanten. Voor ons is een website meer dan een paar plaatjes en wat tekst. Door middel van onze briefing met kernvragen maken wij een website die bij uw bedrijf/ uw merk past. Onze websites creëren impact. Impact voor uw merk! ART4WP verdiept zich in uw product en zal het effect creëren waar u naar op zoek bent! ART4WP bestaat uit een team specialisten die direct ziet wat uw website/merk nodig heeft om het verschil te maken! ART4WP is de WordPress specialist! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis. Elke specialist heeft ruime ervaring van meer dan 5 jaar in zijn vakgebied. Hierdoor kunnen wij razendsnel zien wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit Mexico. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar vanaf 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Onze communicatie verloopt veelal via de mail. Indien het nodig is om een telefonisch te overleggen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes. Dit betekent voor u dat u vrijwel direct antwoord krijgt op uw vragen. Meestal binnen een paar minuten en anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit Mexico, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven. Bij ons begint een op maat gemaakte website inclusief uniek design vanaf 450 Euro. (0% btw - dienst buiten de EU) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Zodra het design is goedgekeurd, kan er gestart worden met de ontwikkeling in Wordpress. Wanneer het design op de juiste wijze is vertaald, uploaden wij de site naar het developmentadres. Als klant kunt u rustig de tijd nemen om de website na te kijken en feedback te geven. Zodra alles is goedgekeurd, verplaatsen wij de website naar het domein van de klant. Het spreekt voor zich dat wij de klant ook graag helpen met het verder ontwikkelen van de website.

Het perfecte Resultaat

De afgelopen jaren hebben wij vele websites ontwikkeld, voor particulieren en resellers. Hieronder vindt u een kleine selectie van recent uitgevoerde projecten. Mocht u meer voorbeelden willen zien, neem dan gerust contact met ons op via de mail of via Skype.

Marktplaats Ruilen

Bekijk Case

Kidzzpoint

Bekijk Case

Lunch.nl

Bekijk Case

Factuur Systeem Cloudnota

Bekijk Case

Educatioo

Bekijk Case

Debugtool Website

Bekijk Case

Debugtool Systeem

Bekijk Case

Camping Delariviere

Bekijk Case

Burovanoranje

Bekijk Case

Broodje.nl

Bekijk Case

Bosscher

Bekijk Case

Antosbouw

Bekijk Case

Reviewexperts

Bekijk Case

Xs2law.com

Bekijk Case

Tierelantijn

Bekijk Case

Sprangbv

Bekijk Case

Learngorilla

Bekijk Case

Fishguppy.nl

Bekijk Case

Antondegruyl

Bekijk Case

Linkbuilding Systeem

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer u vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel hebt. Stuur ons dan gerust een bericht. Dit is altijd vrijblijvend en wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
ART4WP México
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico