Woocommerce development

Wil jij een WooCommerce webshop laten maken?

Wil je graag je bestaande webshop laten vernieuwen of wil je een nieuwe WooCommerce webshop laten maken voor een nieuw product. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van hoog converterende webshops en het vindbaar maken in de zoekmachines.

Ons team zult u voorzien van goede adviezen om van uw webshop een groot succes te maken.

Hoe gaan we te werk?

Het is belangrijk dat de webshop de uitstraling heeft die bij het product en organisatie past. Hiervoor zullen we aan de hand van een kennismakingsgesprek proberen te doorgronden waar de klant precies naar opzoek is. We zullen ideeën aandragen en aan de hand hiervan samen met de klant een ontwerp briefing maken.

Onze designers gaan nu voor uw aan slag en verwerken de kernwaardes van het bedrijf in de webshop rekening houdend met de user experience voor de conversie en het gebruikersgemak. Onze frontend specialisten zullen hierna het ontwerp omzetten in code en de webshop tot leven brengen.

Wat is belangrijk als u een WordPress webshop laat maken?

WooCommerce is een prima keuze voor het maken van een professionele webshop. Wanneer uw webshop online gaat, gaat het tevens belangrijk te zorgen voor een snelle hosting. Laadtijd, uiterlijk zijn belangrijke eigenschappen om de bezoekers aandacht te trekken. Mensen beslissen is slechts enkele secondes of ze op de webshop willen blijven of toch liever nog even verder zoeken. Het is dus belangrijk om dit op orde te hebben zodat Google uw webshop hoog gaat waarderen!

Wat kunt u van ons verwachten?

Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om uw webshop op een professionele en snelle manier online te brengen. Per jaar lanceren we tussen de 40-50 webshops, dus we durven gerust te stellen dat we de klappen van de zweep wel kennen.

Onze thema’s worden voor iedere klant uniek ontwikkeld en verder maken wijn geen gebruik van onveilige en langzame thema builders.

Tevens kunnen we na live gang adviseren in het opzetten van link building en social media compagnes om meer bezoekers naar uw webshop te lokken.

Wat kost het om een WooCommerce webshop te laten maken?

Het mooie van art4wp is dat we gevestigd zijn in Mexico en daarom in staat zijn om hoge kwaliteit tegen een gunstig tarief.

Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons al voor EUR 650 een WooCommerce webshop laten maken. We gaan niet voor een standaard eindresultaat we willen echt iets unieks geven een webshop die niet alleen winstgevend is maar ook een visite kaartje is voor uw bedrijf.

Onze themas zijn gebaseerd op de laatste technieken en voorzien van schone code en geeft geen problemen met het bijwerken van uw webshop.

No cure no pay

We zijn overtuigd van onze kwaliteiten als webshop bouwer en als we niet leveren wat we beloofd hebben hoeft u niet te betalen.

Art4wp is een Nederlands bedrijf gevestigd in Mexico. We werken door heel Nederland voor voornamelijk resellers en particulieren, dus al zoekt u naar een webshop – website bouwer in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Roosendaal, Zwolle, Arnhem, Maastricht, Eindhoven of Venlo dan is dit absoluut geen probleem.

We werken vanuit een vaste structuur en zijn bereikbaar via de email, Skype en Whatsapp en we zijn absoluut een betrouwbare partner om een WooCommerce webshop te laten maken!

No cure no pay!

Dus heeft u een mooie opdracht, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via contact.

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis. Elke specialist heeft ruime ervaring van meer dan 5 jaar in zijn vakgebied. Hierdoor kunnen wij razendsnel zien wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit Mexico. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar vanaf 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Onze communicatie verloopt veelal via de mail. Indien het nodig is om een telefonisch te overleggen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes. Dit betekent voor u dat u vrijwel direct antwoord krijgt op uw vragen. Meestal binnen een paar minuten en anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit Mexico, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven. Bij ons begint een op maat gemaakte webshop inclusief uniek design vanaf 650 Euro. (0% btw - dienst buiten de EU) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Zodra het design is goedgekeurd, kan er gestart worden met de ontwikkeling in Wordpress. Wanneer het design op de juiste wijze is vertaald, uploaden wij de site naar het development adres. Als klant kunt u rustig de tijd nemen om de webshop na te kijken en feedback te geven. Zodra alles is goedgekeurd, verplaatsen wij de website naar het domein van de klant. Het spreekt voor zich dat wij de klant ook graag helpen met het verder ontwikkelen van de webshop.

Het perfecte Resultaat

De afgelopen jaren hebben wij vele websites ontwikkeld, voor particulieren en resellers. Hieronder vindt u een kleine selectie van recent uitgevoerde projecten. Mocht u meer voorbeelden willen zien, neem dan gerust contact met ons op via de mail of via Skype.

Marktplaats Ruilen

Bekijk Case

Kidzzpoint

Bekijk Case

Lunch.nl

Bekijk Case

Factuur Systeem Cloudnota

Bekijk Case

Educatioo

Bekijk Case

Debugtool Website

Bekijk Case

Debugtool Systeem

Bekijk Case

Camping Delariviere

Bekijk Case

Burovanoranje

Bekijk Case

Broodje.nl

Bekijk Case

Bosscher

Bekijk Case

Antosbouw

Bekijk Case

Reviewexperts

Bekijk Case

Xs2law.com

Bekijk Case

Tierelantijn

Bekijk Case

Sprangbv

Bekijk Case

Learngorilla

Bekijk Case

Fishguppy.nl

Bekijk Case

Antondegruyl

Bekijk Case

Linkbuilding Systeem

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer u vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel hebt. Stuur ons dan gerust een bericht. Dit is altijd vrijblijvend en wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
ART4WP México
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico