Wist u al dat deze 6 merken ook WordPress gebruiken?

WordPress is zonder twijfel een van de populairste inhoudsbeheer systemen op aarde, met meer dan 60 miljard gemaakte webpagina’s in iets meer dan 1 jaar! Deze indrukwekkende statistiek weerspiegelt niet alleen zijn kracht als interactief platform, maar ook hoe ver WordPress gekomen is sinds het zoveel jaren geleden voor het eerst geïntroduceerd werd.

WordPress is een uitstekende keuze voor wie zelf een website wil maken. Het heeft veel eigenschappen, zoals gebruiksgemak en open-source karakter, waardoor het in dit geval een uitstekende optie is. Verder zijn er ook voordelen zoals beveiligingsmaatregelen die ervoor zorgen dat je inhoud veilig blijft voor hackers of invasieve malware aanvallen!

Er zijn veel redenen waarom WordPress een geweldig platform is voor uw bedrijf. Als u nog steeds niet overtuigd bent, zullen deze voorbeelden van grote merken en hun WP websites die het platform actief gebruiken, misschien genoeg reden geven!

Grote Merken Houden van WordPress websites

WordPress is het toonaangevende content management systeem wat populariteit betreft, en het is geen verrassing waarom grote bedrijven voor dit platform kiezen. Met een uitgebreide set functies, een uitstekende ondersteuning van de gemeenschap voor updates van bestaande functies en een gebruiksgemak met meer dan 30 miljoen sites die WordPress gebruiken; is er werkelijk niets dat u tegenhoudt om er zelf uw voordeel mee te doen!

 

Dit is waarom grote bedrijven voor WordPress kiezen:

Open-Source

Web ontwikkeling is een dynamisch en steeds groeiend gebied. WordPress, het populaire Content Management Systeem (CMS) dat met zijn stabiele interface veel aanpassingsmogelijkheden biedt, maakt het ook voor u mogelijk om vernieuwende projecten te maken!

WordPress is een krachtig instrument voor creativiteit! Of u nu een online winkel wilt maken of gewoon uw gedachten op de blog wilt delen, er zijn geen licentiekosten en het is gemakkelijk genoeg, zelfs als ontwikkeling niet in iemands straatje ligt.

Het WordPress systeem is een van de krachtigste en meest veelzijdige die er zijn, omdat u altijd gratis toegang hebt tot updates. U kunt ook uw eigen inhoud of plugins maken als dat nodig is – dat maakt het een ongelooflijk hulpmiddel voor elk bedrijf dat zijn bereik wil uitbreiden!

 

Grote Gemeenschap

Zelfexpressie is er in vele soorten en maten. Daarom is WordPress zo populair! De gemeenschap achter de open source blogging software heeft ervoor gezorgd dat mensen van overal met elkaar in contact kunnen komen, ideeën kunnen uitwisselen over hoe ze het zelf gebruiken of voor wie meer wil leren over de functies van WordPress, zoals kalenders of tags – het maakt niet uit waar u op aarde woont, er is altijd wel iemand die bereid is om te helpen als we die het hardst nodig hebben.

 

Gebruiksvriendelijk

De Gutenberg Editor is de nieuwe, innovatieve manier om presentaties te maken! Met zijn intuïtieve ontwerp en real time samenwerking functies kunt u met gemak samenwerken. Het maakt niet uit waar uw collega’s zich bevinden of welk apparaat ze gebruiken; al hun bijdragen staan op één tijdlijn, zodat er geen verwarring is over wie wat gedaan heeft – iedereen weet op elk moment precies waar alles staat.

 

Veiligheid is belangrijk

Miljoenen websites gebruiken WordPress, en dat maakt het tot een populair doelwit voor hackers. Gelukkig hoeft dit niet het geval te zijn! Het echte gevaar met WP komt van slecht geconfigureerde plugins en slechte beveiliging gewoonten – gebruikers die admin-toegang hebben op hun site (data phishing), en shared hosting diensten van lage kwaliteit zijn vatbaarder, omdat ze geen goede bescherming hebben tegen aanvallen die alleen via deze factoren binnen kunnen komen; maar u moet ook oppassen als u add-ons of thema’s van derden gebruikt.

Het is belangrijk om verstandig plugins te kiezen en feedback te krijgen van de grote gemeenschap in WordPress.

 

Super Schaalbaar

WordPress is de koning als het gaat om het bouwen van websites die schaalbaar zijn. Met een schaalbare en robuuste infrastructuur kunt u eindeloos veel mogelijkheden voor uw website hebben!

 

Snelheid

WordPress is een content management systeem dat grote hoeveelheden verkeer aankan zonder te vertragen. De gemeenschap werkt altijd hard om eventuele prestatieproblemen op te lossen, zodat gebruikers de dienst met gemak blijven gebruiken! Bovendien zijn er plugins zoals Cron Rocket Core en Hummingbird Pro die uw site nog sneller laten gaan dan voorheen!

 

Merken die groot zijn en WordPress gebruiken

De kracht van WordPress is een onmiskenbare kracht in de wereld van vandaag! Deze merken hebben onze wereld op zijn kop gezet, en zij doen dat met een CMS dat gratis is.

#1 Mercedes-Benz

De Mercedes-Benz website is een prachtige, luxueuze autosite. Ze hebben alle toeters en bellen die u zich maar kunt voorstellen – van prachtige ontwerpen tot innovatieve functies! Een mooi voorbeeld daarvan zou hun geïntegreerde zoekbalk binnen elke uitgelichte slider zijn.

#2 Vogue

Vogue maakt indruk met het moderne en strakke ontwerp van hun website. Om de gebruikers door de pagina’s te laten scrollen, omvatten zij een intuïtieve oneindige scroll functie die het bladeren voor iedereen gemakkelijk maakt! De Vogue website is een prachtig voorbeeld van hoe WordPress en React samen kunnen komen om een aantrekkelijke, moderne site te bouwen voor elk merk.

#3 The Walt Disney Company

De website van de Walt Disney Company is een van de beroemdste in Amerika en hij vertrouwt op WordPress. Op de site van het Huis van de Muis staan schattige plaatjes met personages uit sprookjes als Assepoester of Beauty Beast om te promoten wat dit bedrijf zijn bezoekers biedt: amusement dat u een goed gevoel geeft, terwijl het u ook waardevolle lessen over het leven leert!

#4 AMC

Het beste aan deze website is dat hij een verscheidenheid aan verschillende shows biedt. Van AMC’s bekroonde series The Walking Dead en Breaking Bad, tot nieuwere hits als Better Call Saul of Halt And Catch Fire, waarbij elke show zijn eigen pagina op de site heeft!

Het menu is zo ingedeeld dat u kunt zien welke inhoud er is zonder al te veel te hoeven scrollen; het is ook per categorie ingedeeld, wat het bladeren vergemakkelijkt. Al deze dingen samen maken dat ik meer wil verkennen en goed materiaal wil vinden uit elk denkbaar genre (als ik bijvoorbeeld misdaaddrama wil – als ik op de sectie Misdaad klik, zijn er genoeg mogelijkheden).

#5 Bata

De site van Bata Shoes and Accessories is een opwindend gebruik van WordPress. De rijke multimedia-inhoud overal zorgt voor een geweldige gebruikerservaring, met interactieve AJAX-filters die het browsen gemakkelijker maken dan voorheen!

#6 007

James Bond is een merk op zich geworden, en de website zet hem in de kijker met een opwindende header die voorzien is van een Masonry gestileerde posts grid. Oneindig scrollen is ook op beide pagina’s te vinden, voor wie lange webpagina’s of feeds heeft die hij later wil bekijken!

 

Overweegt u de overstap naar WordPress?

WordPress is een platform dat voor onbeperkte groei gebruikt kan worden. Het is niet beperkt tot één bedrijfstak, en er zijn grote merken die hun bedrijf met succes hebben laten groeien bovenop WordPress – misschien wilt u dit ook wel! Als het interessant klinkt neem dan vandaag nog contact op, ons team heeft meer dan 15 jaar ervaring met het werken met grootschalige WordPress projecten.

Aanbevolen voor jou